OBJEDNÁVKY
315 646 120
REKLAMACE
315 646 160
po-pá 8-19, so 8-15, ne 13-19
Bílý ocet 10% 1 li...
koupil zákazník z
Mladá Boleslav
Bílý ocet 10% 1 li...
koupil zákazník z
Praha
Bílý ocet 10% 1 li...
koupil zákazník z
Kralupy nad Vltavou
Bílý ocet 10% 5 l ...
koupil zákazník z
Oldřišov
Bílý ocet 10% 1 li...
koupil zákazník z
Mladá Boleslav
Olej Fabio ve spre...
koupil zákazník z
Valašské Klobouky
Bílý ocet 10% 5 l ...
koupil zákazník z
Brno
Bílý ocet 10% 1 li...
koupil zákazník z
Litenčice
Olej Fabio ve spre...
koupil zákazník z
Tvrdonice
Bílý ocet 10% 5 l ...
koupil zákazník z
Vendryně

Leták EVA.cz

26.6. - 8.7.2024

Tradiční směs český bramborák oceníte nejenom do bramborových placek, oření je naprosto bez soli, snadno s ním ochutíte bramboráky a bramborové placky, hodí se také do mletých mas, nádivek a dalších pokrmů tradiční kuchyně, lze přidat také do polévky nebo kapusty, složení: česnek, cibule, kmín, majoránka, pepř černý, petržel, brambory mleté, baleno v praktickém plastovém kbelíčku.

Zobrazit podrobnější popis


49s 12% DPH
Jednotková cena 0.1 kg = 75,38 Kč
1 ks
+
-
3.7. 03:39
Skladem 47 ks
Odesíláme do 1 pracovního dne
Objednací kód 67391
Hmotnost vč. obalu 0.083 kg
Skladové balení 6 ks
EAN 8594172431660
Značka Kulinář

Místo na prodejně 18.1

Koření Kulinář Bramborák 65g

Koření Kulinář Bramborák 65g - foto
Koření Kulinář Bramborák 65g - Koření Kulinář Bramborák 65g

Tradiční směs český bramborák oceníte nejenom do bramborových placek, oření je naprosto bez soli, snadno s ním ochutíte bramboráky a bramborové placky, hodí se také do mletých mas, nádivek a dalších pokrmů tradiční kuchyně, lze přidat také do polévky nebo kapusty, složení: česnek, cibule, kmín, majoránka, pepř černý, petržel, brambory mleté, baleno v praktickém plastovém kbelíčku.

Zobrazit podrobnější popis


49s 12% DPH
Jednotková cena 0.1 kg = 75,38 Kč
1 ks
+
-
3.7. 03:39
Skladem 47 ks
Odesíláme do 1 pracovního dne
Objednací kód 67391
Hmotnost vč. obalu 0.083 kg
Skladové balení 6 ks
EAN 8594172431660
Značka Kulinář

Místo na prodejně 18.1