Zmrzlinovač o objemu 1,5 l k výrobě zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurt. LCD display s digitálním časovačem. Zobrazení zbývajícího čaus. Akustický signál 10 sekund před/až do uplnytí konce programu. Pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví zmrzlinu za 15-25 minut. Snadná manipulace a údržba. Hmotnost 2,9 kg, rozměry (š x v x h): 200 x 225 x 200 mm.
Zmrzlinovač Guzzanti GZ 158
Zmrzlinovač o objemu 1,5 l k výrobě zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurt. LCD display s digitálním časovačem. Zobrazení zbývajícího čaus. Akustický signál 10 sekund před/až do uplnytí konce programu. Pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví zmrzlinu za 15-25 minut. Snadná manipulace a údržba. Hmotnost 2,9 kg, rozměry (š x v x h): 200 x 225 x 200 mm.
Podrobný popis
Zmrzlinovač Guzzanti GZ 158
k výrobě zmrzliny, sorbetu nebo mraženého jogurtu
-
Elektrický zmrzlinovač s příkonem 15 W
-
Dvojitě izolované nádoby
-
Určený k výrobě zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu
-
Doba přípravy 15–25 minut
-
LCD display s digitálním časovačem
-
Elegantní design
-
Snadná obsluha a čištění přístroje
-
Objem nádoby 1,5 litru
-
Napájení 220–240 V
Recepty na domácí zmrzlinu, jogurt, sorbet
Banánová zmrzlina
Ingredience:
Velký zralý banán 1
Odstředěné mléko 200 ml
Smetana na šlehání 100 ml
Cukr 50 g
Rozmačkejte banán do hladké konzistence. Smíchejte s mlékem, smetanou ke
šlehání
a cukrem. Nalijte směs do mrazicí misky s běžící lopatkou. Nechte
zmrazit, dokud
nedosáhnete požadované konzistence.
Malinový mrazený jogurt
Ingredience:
Čerstvé maliny 200 g
Cukr 100 g
Bílý jogurt 200 ml
Rozmačkejte nebo rozmixujte maliny na pyré. K dosažení hladkého výsledku,
prosetím
odstraňte z malin zrníčka. Přidejte cukr a bílý jogurt a promíchejte to.
Nalijte směs
do mrazicí misky s běžící lopatkou. Nechte zmrazit, dokud nedosáhnete
požadované
konzistence.
Čokoládovo-mátová zmrzlina
Ingredience:
Odstředěné mléko 200 ml
Cukr 50 g
Smetana na šlehání 200 ml
Mátový extrakt několik kapek
Strouhaná čokoláda 50 g
Dejte mléko a cukr do hrnce. Položte hrnec na mírnou teplotu a míchejte,
dokud se
cukr nerozpustí, pak nechte tuto směs vychladnout. Zamíchejte smetanu a
mátovou
esenci do vychlazeného mléka. Nalijte směs do mrazicí misky s běžící
lopatkou. Když
začne směs mrznout, přidejte nastrouhanou čokoládu přes otvor. Nechte
zmrazit,
dokud nedosáhnete požadované konzistence.
Jahodová zmrzlina
Ingredience:
Čerstvé jahody 250 g
Cukr 100 g
Smetana na šlehání 100 ml
Citronová šťáva šťáva z 1/2 malého citronu
Rozmixujte jahody do hladké konzistence a přidejte k nim zbývající
přísady.
Nalijte směs do mrazicí misky s běžící lopatkou. Nechte směs zmrazit,
pokud
nedosáhnete požadované konzistence.
Citrónový sorbet
Ingredience:
Krystalový cukr 175 g
Voda 175 ml
Pomerančová šťáva šťáva z 1/2 středně velkého pomeranče
Citronová šťáva 100 ml
Vaječný bílek 1/2 bílku ze středně velkého vajíčka
Dejte do hrnce cukr a vodu. Promíchejte na mírné teplotě, dokud se cukr
nerozpustí.
Přiveďte směs k varu a nechte vařit 1 minutu. Sundejte z plotýnky a
nechte
vychladnout. Přidejte pomerančovou a citronovou šťávu. Vyšlehejte
vaječný bílek,
dokud nebude téměř tuhý a pak jej zamíchejte do citronové směsi. Nalijte
směs do
mrazicí misky s běžící lopatkou. Nechte směs zmrazit, dokud nedosáhnete
požadované
konzistence.
Krémová vanilková zmrzlina
Ingredience:
Vaječné žloutky 2
Cukr 50 g
Odstředěné mléko 200 ml
Smetana na šlehání 200 ml
Vanilkový extrakt 3 kapky
Dejte do skleněné misky vaječné žloutky a cukr a vyšlehejte je. V hrnci
pomalu přiveďte
mléko do bodu varu, pak ho nalijte do žloutkové směsi. Vraťte směs do
hrnce a neustále
míchejte, dokud směs nezhoustne a nevytvoří se povlak na zadní straně
lžíce. Nenechte
směs vřít, protože se oddělí. Sejměte nádobu z plotýnky a nechte
vychladnout.
Smíchejte krém a vanilkový extrakt. Nalijte směs do mrazicí misky
s běžící lopatkou.
Nechte směs zmrazit, dokud nedosáhnete požadované konzistence.